Stołówka jest miejscem spożywania posiłków przygotowywanych przez firmę Betika Beata Zawadzka, dla uczniów, nauczycieli i pracowników szkoły. Posiłki wydawane są w godzinach: 11.30-14.30.
JADŁOSPIS
Intendent: Beata Zawadzka - tel. 881 278 888
W roku szkolnym 2022/2023 opłaty za obiady wpłacamy na numer konta:
Beata Zawadzka 53 1140 2004 0000 3402 7434 9939
Dowód wpłaty musi zawierać imię i nazwisko dziecka, klasę oraz stawkę żywieniową.
Link aplikacji internetowej, dzięki której można samodzielnie zamawiać, odwoływać i opłacać posiłki:
Aplikacja do zamawiania, odwoływania i opłacania posiłków
W wyjątkowych sytuacjach wynikających z problemów organizacyjnych (transport, dostawca itp.) intendent zastrzega sobie prawo do zmiany jadłospisu.
Opłaty za maj 2024 roku wynoszą:
-
obiad klasa I – III - 13,00 zł
- obiad klasa IV - VIII - 14,00 zł
W dniach 14-16 maja będą egzaminy 8 klas, w tych dniach będą wydawane obiady dla dzieci zapisanych na dyżur.
-
Opłata dla dzieci zapisanych na dyżur:
-
klasy I – III 18 dni x 13,00 zł = 252,00zł
-
klasy IV - VIII 18 dni x 14,00 zł = 234,00 zł
-
-
Opłata dla dzieci niezapisanych na dyżur:
-
klasy I – III 15 dni x 13,00 zł = 195,00 zł
-
klasy IV - VIII 15 dni x 14,00 zł = 210,00 zł
-
Opłaty przyjmowane będą tylko na konto bankowe.
Przypominamy, że dowód wpłaty musi zawierać imię i nazwisko dziecka, klasę i stawkę żywieniową (obiad kl. I-III - 13,00zł / obiad kl. IV-VIII - 14,00 zł).
Potwierdzenia wpłat prosimy kierować na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
W przypadku nieobecności ucznia zwrotowi podlega dzienna wysokość opłaty za każdy, z wyłączeniem pierwszego, dzień nieobecności. Dopuszcza się możliwość zwrotu opłaty za pierwszy dzień nieobecności w przypadku, gdy rezygnacja zostanie zgłoszona nie później niż w tym samym dniu roboczym do godziny 900. Nieobecności można zgłaszać wysyłając SMS pod numer 881 278 888 lub drogą mailową – Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..